onsdag 13 juni 2012

Idag hade jag sett fram emot att få sitta ute i solen med en glass, hänga med Emeli å störa Anna på jobbet. Istället så vaknade jag ca. var 45:e minut hela natten vilket gjorde att jag var rätt slut i morse. Jag fick mig upp vid kl 9 å åt frukost och satt i soffan men där vid 11-tiden så la jag mig och sov en halvtimme. Det är inte ofta jag kan sova på dagarna så nu passade jag på då jag kände att kroppen gick med på det :)
Efter lunchen la jag mig i sängen igen men denna gång med denna bok i händerna (bloggar från mobilen = dålig kvalla på bilder å mindre än via datorn)


Nyss tog jag å Gurra en glass ute och jag kände mig lite bättre efter det kalla. Men nu är jag inne i sängen igen å ska fortsätta läsa. Skönt att kunna vila men tråkigt då vädret är fint (vad har hänt med mig?!).
För övrigt vaknade jag i morse av att magen spände otroligt mycket. Jag lyckades ta ett foto även om jag inte hann ta det då det såg som störst ut men jag vill inte visa för er för då kanske ni svimmar :p Bäbisen hade i alla fall tryckt upp sig enormt mycket på ena sidan av magen. Den gör det varje dag nu men så här mycket har den tidigare aldrig gjort! :)
Förresten fick jag idag hem lite av mobilskalen jag beställde. Det ena sitter på nu, ett var som en plånbok så den tar jag när den behövs å det tredje var fel så det ska jag minsann skicka tillbaka. Pust.
Jajja, ha en fin eftermiddag å kväll allesammans!
Katta

Inga kommentarer: