måndag 6 oktober 2008

Tillbaka.

I Umeå och förhoppningsvis snart tillbaka hemma i vardagsrummet.

Ja jag har ju varit lite osocial nu i helgen men det är ju för att jag har bott på hotell i Sundsvall tillsammans med fotbollslaget. Jag hade ingen dator med mig, och ville nog inte ha det heller för vi har haft fullt upp så gott som hela tiden.

Vi åkte som sagt i Fredags och kom fram där vid 20.30-tiden tror jag (kollade inte på klockan direkt men...) Vi hade druckit litegrann i bussen och fortsatte på ett av hotellrummen.
Sedan gick vi på ett ställe som hette "bk". Det var ett ganska litet ställe kändes det som, men det var trevligt... Vi var inte så många som for ut men vi som var där hade nog trevligt med allt dansande haha.

Frukost kl 9 på Lördagsmorgon och sedan ut och göra stan...
Eftersom jag är pank så blev det inget för mig, eller jag gick ut och köpte några tidningar, en chokladbit och en Coca Cola. Sedan la jag mig på hotellrummet och var bakis en stund, innan det var dags att dra på ett annat ställe...nämligen ett ställe där vi spelade Laserdome, red på en sån där rodeotjur, och så sköt vi på jaktsimulatorn. Det var riktigt skoj alltihop! Men oj oj oj vilken träningsvärk man hade igår...OCH idag...förhoppningsvis INTE imorgon...

Efter lekstunden så drog vi tillbaka till hotellet där vissa badade medan andra (jag bla.) duschade och gjorde oss klara för middagen. Vi åt middag på hotellet, och efter vissa frustrationer om vad de hade för servitris så fick vi i oss mat så vi blev mätta och belåtna inför kvällens fest!

Denna kväll spenderades på Ella och Ankis hotellrum med låttävlingar och LAGKÄNSLA!
Kul var det också... Ut en sväng på kasinot där man fick le in i en kamera i ingången pga säkerhetsskäl och sedan vann Jon 500 kr som han bjöd bort en del av på inträdet och sedan öl på nästa krog!

10.30 igår morse begav vi oss, de flesta av oss bakis, till IKEA-området och shoppade. Jag handlade faktiskt två lampot som jag var tvungen att ha och sedan en BH på Cubus också.

Jag är helnöjd med helgen , och trots denna träningsvärk så ska jag nog överleva resten av veckan också...

Kom till Umeå vid 18-tiden igår kväll och skulle bli upphämtad av Gurra hos Anna och Caje, men hans bror blev sjuk så han stannade där i natt och jag sov över här hos Anna och Caje, där jag fortfarande är eftersom att Gurra är på sjukhuset med hans bror. Caje och Anna är på en lägenhetsvisning och jag väntar på att Peter ska skjutsa hem mig...han skulle ringa efter han hämtat Klara osv.

Så snart ska jag vara hemma och ladda inför jobbet imorgon. Jag måste förresten få säga att jag faktiskt ska försöka få mig in genom källarfönstret till huset...Det är inte alltid öppet men nu var det tydligen det, så det var tur eftersom jag inte har någon nyckel då Gurra har med sig den...
Det ska bli kul att se om man får sig in eller!!

Förresten!! Min mobil är igång igen efter 2,5 dagar på elementet. Nu är jag lycklig igen!!!

Inga kommentarer: