torsdag 6 september 2012

Det är sjukt jobbigt att försöka få Millie att äta från flaskan igen. Hon skriker å gråter stackarn. Men jag vet ju att det kommer att bli bra när det går över. Just nu vill hon bara vara hos mig men det går ju inte om jag ska kunna åka på skolan utan henne å Gurra. Jag vet ju att hon får det bäst här hemma istället för att ligga i vagnen å vara i bilen flera dagar...å skönare för Gurra att kunna vara hemma med henne själv...å framför allt så tror jag att det vore kul för Gurra om det börjar fungera också. Tänk er vad tråkigt för papporna att aldrig kunna ge mat å så? Jag tycker att det är toppenbra att ersättning finns, inte bara för att man som mamma blir mindre fastbunden så tror jag att det skapar ett bra band mellan papporna å barnen. Så det så :) Förr var jag helt inne på att man bara skulle amma å hur viktigt det var osv. men det var också för att jag inte visste hur bra ersättningar det faktiskt är idag.
Hur som helst så har jag pluggat idag. Jag vet dock inte om jag har förstått uppgifterna till seminariet imorgon rätt...så vi får väl se...men det är väl det seminarierna är till för också - att man ska lära sig något :)
Gurra har jobbat lite å så har vi myst med Millie.
Jag å Millie har även varit ute på en promenad då vi passade på att gå in på Konsum å handla lite.
När vi kom hem blev Millie jätteglad över att få leka med pappa Gurra i soffan:
Nu ser vi på Paralympics å rullstolsrugby men det går inte alltför bra för Sverige tyvärr. Vi missade förra matchen!! Vi som satt å väntade å helt plötsligt så hade klockan gått alldeles för snabbt så vi inte ens hann sätta på datorn! Å den matchen vann de ju. Jajja, förhoppningsvis kommer det fler matcher :)
Nu ska jag göra mig redo för att ge lite bröstmjölk till Millsan. Som verkar bli mer å mer förkyld tyvärr :/ Fast nu hade just Gurra fått i henne 80 ml så jag ska nog inte amma henne något utan nu ska vi se hur länge hon klarar sig...fast han ska försöka ge henne 40 till få se... :) TOPPEN!
Ha en fin kväll allesammans!

1 kommentar:

Emma sa...

Du tror inte de kan ha å göra me vad du har för napp på flaskan ? De finns ju så många olika i dag. Å hin kanske vill ha en napp som liknar amningsnapp/bröstvårta :)