söndag 13 maj 2012

Ja nu är det bara att acceptera att förlossningen närmar sig. Kroppen är helt slut och jag känner att jag måste vila hela tiden i princip.
I torsdags fick vi besök av Mli, Krister och Vanessa. De kom med babyskyddet vi köpte av dem och vi käkade på Värdshuset tillsammans. Det var mycket trevligt :)
I fredags på dagen tänkte jag åka in till stan - Skeå alltså. Men bilen var visst trasig kände jag!? Gurra drog med den på gummiverkstaden och det visade sig att ett kullager var trasigt = bilen blev kvar där... Och jag som just hade lånat ut polon till brorsan = jag stannade hemma från skeå. Som tur var så kom brorsan med polon på kvällen då jag skulle iväg å arbeta min allra sista kväll med ungdomarna från fritidsgården på badhuset med en SPA-kväll. Jag kom inte hem förrän kl 01.00 vilket gjorde att jag inte somnade förrän kl 02.00 och skulle upp senast 8.30 då jag å mina två bröder drog på dop i Byske.


Där döptes sötisen Leon, vars föräldrar är Jonte - vår barndomskompis och hans Johanna.
Efteråt bjöds det på oerhört gott fika och väl hemma skulle jag ladda om för födelsedagsfest men kroppen sa stopp. Jag tog mig en promenad senare på kvällen i hopp om att frisk luft skulle ge mig energi men även om det hjälpte litegrann så var jag för slut. Gurra påminde mig om att filen till limporna gått ut två dagar tidigare vilket gjorde att jag bakade två limpor under kvällen med mycket hjälp av Gurra då jag knappt orkade stå!?
Idag har jag vilat ute i solen och sen kom Marie på besök med mat... Vi åt hamburgertallrik med Coleslaw, pommes å majskolvar med chili-, paprika- och vitlökssmör på. Allt var hemmagjort förutom bröden och Marie hade förberett allt jobbigt. Mycket gott var det!


Marie tog ett kort på den goda maten :D
Nu ligger vi och ser på BB och snart ska jag ta mig lite kvällsfika... Mmuuuums!
Imorgon är det måndag och den ska spenderas i skeå med en massa ärenden... Få se hur länge jag orkar hålla igång :/
God natt allesammans!
Katta

Inga kommentarer: