lördag 17 mars 2012

Jag har pluggat på förmiddagen medan katterna har sovit i sängen.
Myskatter.
Imorgon hoppas jag på att hinna klart med plugget. Jag hade ju tänkt vara klar med den individuella uppgiften i tisdags men det blev jag inte...så nu ska jag satsa på imorgon kväll istället.
Förhoppningsvis slipper jag köra ner till Umeå på måndag men vi får se...
Igår var jag i Umeå och skrev på grupparbetet och när jag kom hem gick vi ut på en kort promenad å hälsade på Gurras mamma. Jag kan knappt gå längre. Magen spänner så in i bomben mycket. Men jag ska försöka träna lite mer få se... Trapporna på universitetet tar typ död på mig.
Igår kväll åkte vi upp en sväng till Åbyn där Lena, Lars, Peter, Clara å Tobias var. Tobias hade dock fått hoppa i säng då febern var hög på den lille.
Vi andra spelade Sequence och jag, Lena å Clara vann! Äntligen! Jag brukar ha så otur men inte igår ;)
Ryggen värkte otroligt mycket och eftersom att  vi hade parkerat bilen nere vid stora vägen då slasket gjorde att det inte gick att köra upp på gården så begav vi oss hem redan vid 22-tiden. Jag blev även då helt slut av att gå. Väl hemma så varvade jag ner i soffan, somnade en stund, vaknade lite å fikade medan vi såg ett inspelat avsnitt av Criminal Minds innan vi begav oss i säng.
Tidigt i morse kom Zingo och sprang på min mage vilket resulterade i en sprallig bäbis som inte ville sova vilket gjorde mig klarvaken också. Men till slut så somnade vi om en stund för att vakna till ett glatt sms från en vän :) Det blev en fin start på morgonen! :)
Efter en rejäl frukost så har jag som sagt pluggat och nu väntar jag på att Gurra ska komma hem med ett par latexhandskar så att jag kan färga håret  inför morgondagen.
Ute skiner solen och jag ska försöka bege mig ut på en promenad få se :)
Ha en toppendag och kväll allesammans! :)

Inga kommentarer: